Velkommen til Telesprek – kortreist trening!

Telesprek – kortreist trening – er et unikt og lokalt studio for personlig trening og individuell oppfølging som ligger på Vestsiden i Porsgrunn, Telemark. Studioet er drevet av personlig trener og treningsinstruktør Sølve Sundrehagen. Telesprek – kortreist trening – er stedet for deg som ønsker å gjøre trening og smarte helsevalg til en livvsstil, for deg som vil ha personlig oppfølging og synlige resultater, og for deg som ønsker at trening skal være et fristed hvor du kan lade batteriene dine.

Studioet er behagelig innredet, intimt, og gir deg trygge rammer for gode treningsopplevelser som holder deg sprek og sterk livet ut.

SONY DSC

Personlig trening

5 timer (kom i gang-pakken)

Kom i gang-pakken er løsningen for deg som har trent noe tidligere, men som nå ønsker en skikkelig struktur og opplegg på treningen din. Du vil få individuell oppfølging og til rettelegging for trening som er tilpasset deg og dine ønsker. Du vil lære å trene riktig, få tips og nyttige innspill på kosthold og ditt helt egne treningsprogram for egentrening som er skreddersydd for deg.

Pris: 4000,- (timespris 800)

10 timer (jeg trenger oppfølging-pakken)

Denne løsningen er skreddersydd for deg som vet at du trenger en som følger deg opp og motiverer deg over en lengre periode. Du har innsett at her må det et skikkelig løft til og er klar for varig treningslyst og helsebonuser som varer. Du vil få individuell oppfølging og tilrettelegging for trening som er tilpasset deg og dine ønsker. Du vil lære å trene riktig, variert, få tips og nyttige innspill på kosthold og ditt helt egne treningsprogram for egentrening som er skreddersydd for deg.

Pris: 7500,- (timespris 750)

15 timer (jeg tenker langsiktig-pakken)

Dette er pakken for deg som virkelig vil lære å trene og bli trygg på treningen og kostholdet som må til for at du skal ha en sprek, sterk og frisk kropp. Du er klar for å endre livsstil, opprettholde gode vaner og fylle på med mange friske og spreke leveår. Du vil få individuell oppfølging og tilrettelegging for trening som er tilpasset dine ønsker. Du vil lære å trene riktig, variert, få kostholdsplan, innspill på smarte matvalg og ditt helt egne treningsprogram for egentrening som er skreddersydd for deg.

Pris: 10500,- (timespris 700)

Drop-in:

Drop-in fungerer godt for deg som vil ha en inspirerende og morsom økt for energipåfyll og motivasjon. Kanskje en gave? Eller en utfordring til en god venn? Ta kontakt for å sette opp 60 minutter med gjennomført trening!

Pris: 900,- (timespris 900,-)

SONY DSC

Personlig Trening Gruppe

Personlig Trening Gruppe er et gruppetreningsalternativ for deg som liker å trene sammen med andre og som også vil få fart på smilepulsen og helkroppstyrken. Trening i grupper er sosialt, effektivt og gir deg både et fysisk og psykisk løft. Vi tilbyr 4 ulike treningsgrupper hvor treningen tilpasses individuelt til deltakeren for best mulig treningseffekt.

Vi tilbyr følgende grupper:

Sprek & Sterk – 60 minutters treningsøkt hvor hovedfokuset er på styrketrening med tyngre vekter, plyo-bokser, kettlebells og treningsslynger. Timen inneholder oppvarming som gjør deg klar til trening, hoveddel som gjør deg sterkere, og av avslutning som klargjør deg for hverdagen som venter.

Sprek & Spretten – 60 minutters treningsøkt for deg som ønsker å bli litt lettere i kroppen. Treningen er delt i to deler. En del hvor vi får pulsen opp med gode øvelser for hjertet og kondisjonen, før siste del som innholder styrketrening med tyngre vekter. Vi varmer godt opp og avslutter med avspenning for nakke og rygg.

Sprek UTE – lyst til å trene utendørs i frisk luft og deilige omgivelser? Da er dette timen for deg. Vi kler oss i godt ute-treningstøy og trener hjertet og helkroppstyrken med varierte øvelser med egen kroppsvekt. Timen varer i 60 minutter og inneholder både oppvarming og uttøyning etter treningen.

TRX (slyngetrening) & Triggerpoint – funksjonell og effektiv trening med slynger (TRX) og egen kroppsvekt som gir deg styrken og kondisjonen du trenger for å ha en sterk, smidig og gjennomtrent kropp. Vi benytter The GRID – massasjerulle til oppvarming og nedtrapping for å løsne opp i triggerpunkter, bli smidige og ha en kropp som fungerer optimalt i hverdagen. Timen varer i 60 minutter.

6 personer i gruppe: 1800 pr. person for 6 uker (timespris 300)

4 personer i gruppe: 2100 pr. person for 6 uker (timespris 350)

2 personer i gruppe: 3000 pr. person for 6 uker (timespris 500)

  • Er dere en vennegjeng, en familie, eller en gruppe med kolleger som vil trene sammen en gang pr. uke? Ta kontakt for et godt tilbud på fellestrening i Telesprek – kortreist trening – sine lokaler. Sosialt, effektivt, godt for teamfølelsen og knallbra for helsa. 1 gang som en happening, eller 10 treningsøkter fordelt utover en periode? Dere velger etter deres behov.

SONY DSC

Personlig Trening Online 

Personlig Trening Online er perfekt for deg som bor langt unna, eller som ikke har tilgang og mulighet til å benytte personlig trener. Du får tilgang til motiverende og instruerende treningsvideoer i en lukket gruppe for perioden treningen varer. Alle øktene gjennomføres med minimalt utstyr og kan gjøres hjemme i stua, på hytta eller i pausen på jobb. Dine 30 minutter med aktivitet som får pulsen opp, styrker kroppen og gir deg helsepoeng du vil nyte godt av i hverdagene som kommer.

3 treningsvideoer med instruksjon med varighet på 30 minutter over en periode på 6 uker.

Pris: 1500,-